Angelique

Hallo ouders/verzorgers,

Graag stel ik mezelf voor: ik ben (Ange)Lique, getrouwd, geboren in 1966 een trotse moeder van twee kinderen, een dochter (1994) en zoon (1998) beide wonen nog thuis. Wij hebben ook een klein hondje en een konijntje.
Ik bied kleinschalige huiselijke opvang voor kinderen van 0-13 jaar aan in Wijchen. Ook flexibele opvang, maar de vaste opvang tijden gaan voor. Dit doe ik al sinds 2000 met veel plezier in de wijk Kerkeveld. Ben een gediplomeerde geregistreerde gastouder en heb een Ehbo diploma voor kinderen. Ik bied een verantwoorde vertrouwde en veilige omgeving aan voor uw kind(eren).
Wij knutselen, maken soms een boswandeling, lezen boekjes, kleuren, gaan naar verschillende speeltuinen, spelen buiten, kijken tv, eten een appeltje, spelen spelletjes, kleien of gewoon even lekker niets doen. Kortom alles wat we “bijna” allemaal leuk vinden, dit gaat in overleg met alle kinderen die er op dat moment zijn en hangt natuurlijk ook van de leeftijd van de kinderen af en ook waar het kind op dat moment behoefte aan heeft.
Ook breng/haal ik de kinderen naar/van school (Trinoom) of als ze ergens willen spelen en als ik geen 6 kinderen heb, mogen ze ook hun vriendje/vriendinnetje mee hierheen nemen om te spelen, dus eigenlijk net zoals thuis. Werktijden van 7.30 uur tot 18.00 uur of in overleg vroeger/later, ik werk van maandag tot en met vrijdag, of in overleg ook wel eens in het weekend.

Beschikbaar: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag

Neem contact op