Angelique

Hallo,
Graag stel ik mezelf voor: ik ben (Ange)Lique, getrouwd, geboren in 1966 en een trotse moeder van twee kinderen, een dochter (1994) en zoon (1998) beide wonen nog thuis.
Ik bied kleinschalige huiselijke en flexibele opvang voor kinderen van 0-13 jaar aan in Wijchen en doe dit al 15 jaar met veel plezier in de wijk Kerkeveld. Ben een gediplomeerde geregistreerde gastouder en heb een Ehbo diploma voor kinderen. Ik bied een verantwoorde vertrouwde en veilige omgeving aan voor uw kind(eren).

Wij knutselen, maken soms een boswandeling, lezen boekjes, kleuren, gaan naar verschillende speeltuinen, spelen buiten, kijken tv, eten een appeltje, spelen spelletjes, kleien of gewoon even lekker niets doen. Kortom alles wat we “bijna” allemaal leuk vinden, dit gaat in overleg met alle kinderen die er op dat moment zijn en hangt natuurlijk ook van de leeftijd van de kinderen af en ook waar het kind op dat moment behoefte aan heeft.
Ik maak ook foto’s van de kinderen en die plaats ik op een website met wachtwoord, soms mail/app ik ook wat ze hebben gedaan die dag, ligt aan de leeftijd en behoefte van de ouder(s). Ook breng/haal ik de kinderen naar/van school of als ze ergens willen spelen en als ik geen 6 kinderen heb, mogen ze ook hun vriendje/vriendinnetje mee hierheen nemen om te spelen, dus eigenlijk net zoals thuis. Werktijden van 7.30 uur tot 18.00 uur of in overleg vroeger/later, ik werk van maandag tot en met vrijdag, of in overleg ook wel eens in het weekend. Wij hebben ook een klein hondje, twee konijntjes en wat visjes.

Beschikbaar: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag

Neem contact op