Caroline

Een warm welkom bij kinderopvang “The Bunnies”.

Graag stel ik mezelf even voor: ik ben Caroline Romviel, 39 jaar oud en moeder van twee prachtige kinderen; een zoontje van 3 jaar en een dochter van 1,5 jaar oud.
Ik bied kleinschalige – huiselijke en flexibele opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Kleinschalig, maar met een zee aan ruimte!

Ik vang de kinderen op in onze ruime woning in het prachtige buitengebied van Ewijk.

De kindjes die hun slaap nodig hebben, slapen elk op een aparte kamer met een eigen bedje en beddengoed. In de grote kindvriendelijke tuin die volledig is afgeschermd met beplanting en een dubbel hekwerk, kan er naar hartenlust gespeeld worden. Hier vind je een trampoline, schommel, zandbak, glijbaan en veel buitenspeelgoed. Binnen hebben we een kindvriendelijk ingericht huis, met boxen, kinderstoelen, wipstoeltjes en dergelijke. Daarnaast hebben we een ruime (extra) speelkamer voor alle kinderen. In deze speelkamer zit een grote inbouwkast met heel veel speelgoed, wat afgestemd is op de leeftijd van de kinderen, zoals puzzels, duplo, boekjes en knutselmateriaal etc.

Ik vind een positieve manier van opvoeden belangrijk. Kinderen moeten onbezorgd kunnen opgroeien in een vertrouwde, veilige en leerzame omgeving.

Omdat ik vanuit huis werk, ben ik niet gebonden aan specifieke openingstijden. De opvangtijden worden in overleg met u geregeld.

Beschikbaar: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag 

Neem contact op