Chantal

Hallo, mijn naam is Chantal van Alst, ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend Dave en dochtertje Jady van 16 maanden en onze 2 katten in Nijmegen in de wijk Lindenholt; de Meeuwske acker.

Ik ben een startende gastouder maar heb zeker ervaring in het omgaan met kinderen,ik heb namelijk 6 1/2 jaar in de kinderopvang gewerkt.
Ieder kind is uniek en ik ben dan ook van mening dat ieder kind zich op zijn/haar eigen tempo de mogelijkheid moet krijgen om zich goed te kunnen ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving.
Ik heb een zeer grote woonkamer waar kinderen heerlijk kunnen spelen en waar ik ze activiteiten aanbied zoals:liedjes zingen
boekjes lezen
puzzelen
knutselactiviteiten.

Ook beschik ik over een tuin die pas is gerenoveerd, hier liggen tegels in en kunstgras. Nu staat er alleen nog een speelhuisje maar in het voorjaar komt daar nog een glijbaan en een zandbak bij.
In de buurt zijn ook nog parken met speeltuintjes en vijvers om eendjes te kunnen voeren en een klein kinderboerderijtje waar we gezellig naar toe kunnen wandelen.
Mijn opvangdagen zijn maandag,dinsdag,woensdag en donderdag van 7.00 uur tot 19.00

 

Beschikbaar: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag 

Neem contact op