Mirjam

Hallo

Mijn naam is Mirjam van Hal en ik ben 44 jaar. Ik woon met mijn man en 2 kinderen in de wijk Lindenholt. Ik ben de trotse moeder van een zoon (2005) en een dochter (2010) Niet alleen ben ik een moederlijk type, maar mijn zorgende en opvoedkundige kwaliteiten hebben mijn levenspad altijd al richting gegeven, zowel in mijn persoonlijke- als in mijn professionele leven. Ik ben van oorsprong een gediplomeerd en ervaren maatschappelijk werkende en heb voornamelijk gewerkt in de verslavingszorg en daarvoor als groepsopvoeder in een tehuis voor moeilijk opvoedbare kinderen met (leer)problemen.

Ik ben een enthousiaste, gedegen persoon met een flinke dosis levenservaring en inzicht en in het bezit van een sterke intuïtie en observatievermogen. Stellen van grenzen en regels zijn belangrijk, mits er voldoende ruimte is voor eigenheid en ontwikkeling van de kinderen en met oog voor hun behoeften.

Met Respect en Erkenning gericht op de eigen kracht, dat is hoe ik in het leven sta!

Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0-12 jaar, ik vind iedere leeftijd zijn charmes hebben. Ik heb voldoende ruimte, zowel binnenshuis als daarbuiten. Mijn tuin is niet groot maar ik ben wel in bezit van een glijbaan en een trampoline. En ik woon aan een groot, rond plein (liggend aan het schoolplein van de Kampus), waar bijvoorbeeld naar hartenlust met een step of met een bal gespeeld kan worden. Bovendien ligt mijn huis centraal t.a.v. een aantal speeltuintjes, geschikt voor zowel groot als klein. Ik heb een grote collectie speelgoed en interactieve spellen (puzzels, bordspellen + digitaal), geschikt voor zowel jongens als meisjes en voor alle leeftijden. Ik heb veel knutsel- en tekenmateriaal. En een heleboel boeken waaruit ik kan voorlezen + een groot arsenaal aan kinderliedjes. Tenslotte heb ik een passie voor bakken en plan ik ook regelmatig een bakactiviteit, natuurlijk rekening houdend met de ontwikkelingsfase en interesse van het kind.

Beschikbaar: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Neem contact op