Monique

Hallo,

Mijn naam is Monique, ik ben getrouwd en heb zelf 3 dochters. De oudste is 15 jaar, en de 2 jongsten (een tweeling) zijn 11 jaar. Wij wonen in Beuningen, in de wijk “De Hoeven”. Inmiddels werk ik alweer vanaf 2006 met veel plezier als Gastouder bij Gastouderbureau BOB. Ik ben een geregistreerde gastouder, en voldoe aan alle eisen.

Naast mijn werk als gastouder, zing ik in een koor. Daarnaast hebben we 2 honden (Friese Stabijs), waar ik een enthousiast hobbyfokker van ben. Ongeveer 1 x per 2 jaar hebben we een nestje pups. Ook voor de oppaskinderen is dit een hele leuke ervaring. Wij wonen in een 2 onder-een-kap woning, met een ruime, kindvriendelijke, afgesloten tuin. Direct naast ons huis ligt een beschut speeltuintje. Wij wonen op loopafstand van Basisschool “de Hoeven”, veel oppaskinderen gaan daar naar de peuterspeelzaal, en daarna door naar de kleuter/basisschool.

Speeltuin “Kindervreugd”ligt ook dichtbij, en met mooi weer kom ik daar graag met de oppaskinderen. De oppaskinderen draaien mee in ons huishouden, waarbij ze ook veelvuldig in contact komen met onze eigen kinderen.
Incidenteel kan ik ook op maandag en/of woensdag oppassen. Werktijden zijn in overleg, ongeveer mogelijk tussen 7.00 en 18.00 uur.

Beschikbaar: Dinsdag, Donderdag, Vrijdag 

Neem contact op