Sonja

Mijn naam is Sonja, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Wij wonen in een kindvriendelijke buurt met speeltuintjes in de straat, waarvan 1 voor ons huis.

Uw kind (-eren) is (zijn)welkom van maandag t/m vrijdag, vanaf 6.30 uur tot 18.00 of later na overleg. Binnen deze uren is veel flexibiliteit, in goed overleg is er veel mogelijk. Incidentele andere uren in overleg.

Vanaf mijn 12-de jaar pas ik al op, maar omgaan met kinderen is zo leuk en gezellig gebleken, dat ik uiteindelijk van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Eerst naast mijn werk als verzorgende, maar sinds 2006 als zelfstandig, geregistreerd gastouder, bij diverse gastouderbureaus.

Wat ik belangrijk vind in de opvang is, dat uw kind zich prettig en veilig voelt. Dat ze vooral zichzelf mogen zijn met hun eigen creativiteit en mogelijkheden. Vanuit deze basis kunnen kinderen zich goed ontwikkelen.

We gaan vaak naar buiten, soms voor een boodschapje, maar ook naar een bibliotheek, naar het hertenkampje, de speeltuin of gewoon een heerlijk wandeling.

Binnen is er een regelmatig ritme van eten, drinken, slapen (indien nodig), spelen en (on-)begeleide activiteiten.

De kinderen mogen zelf aandragen wat ze leuk vinden, spelletjes, tekenen, puzzelen en/of knutselen.Maar ook duplo, lego en vele andere dingen.

Beschikbaar: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag 

Neem contact op