Tamara

Hallo! Ik ben Tamara Aeissing, 30 jaar en woon in Beuningen. Ik woon samen met mijn partner en onze dochter van vier. Ik ben een startende gastouder met veel ervaring in de omgang met kinderen. Ik ben namelijk acht jaar invalleerkracht in het basisonderwijs geweest. Hierbij heb ik voornamelijk gewerkt in kleuterklassen.
Ik heb momenteel plek voor twee kindjes van 0-4 jaar. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. De donderdag is evt. ook mogelijk. Tijden en vakanties in overleg. Zoekt u een goede opvang in huiselijke sfeer voor uw kind(eren)? Neem dan vrijblijvend contact op!
Ik ben enthousiast, lief en geduldig. En ik kan een liefdevolle, warme en veilige omgeving bieden voor de opvang van uw kind(eren). U kunt er zeker van zijn dat uw kind de aandacht krijgt die hij/zij verdient.
Ieder kind heeft zijn eigen ontwikkelingslijn en ik probeer daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Om de ontwikkeling te stimuleren gaan we onder andere; samen knutselen, liedjes zingen, dansen, boekjes lezen en lekker spelen (binnen en buiten).

Beschikbaar: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Neem contact op